نسبت توان پیشنهادی به درخواست

در مجموع 3267 معامله گر حقیقی در یک روز معاملاتی 373 میلیون سهم شستا را خریداری کردند. با تقسیم تعداد سهام بر تعداد خریداران، میانگین قدرت خرید یک روز معاملاتی را بدست می آوریم. در اینجا قدرت خرید سرانه واقعی در شستا برابر با 114172 است که به عبارت ساده هر کد واقعی به طور متوسط ​​114172 سهم خریده است.

نسبت قدرت خرید و قدرت فروش از تقسیم قدرت خرید بر فروش سرانه به دست می آید. در این مثال نسبت قدرت خریدار به فروشنده در سهم شستا 16:1 است. به طور کلی، اگر نسبت پیشنهاد به تقاضا بالای 2 باشد، نشان دهنده این است که خریدار دارای مزیت مطلق است و امید به رشد کوتاه مدت قیمت یا پایان روند نزولی وجود دارد. همچنین اگر این نسبت به زیر 0.5 برسد، فروشنده در بازار دست بالا را دارد. به این ترتیب باید منتظر افت قیمت کوتاه مدت یا پایان روند صعودی اوراق بهادار باشید.

نسبت قدرت خریدار و فروشنده در فارکس

در این مقاله به بررسی کاربرد مفهوم رابطه خریدار و فروشنده در بازارهای مالی پرداخته ایم. اگر می خواهید به عنوان یک معامله گر حرفه ای کار کنید، باید مهارت های نمودارخوانی خود را بهبود ببخشید. اطلاعات ارزشمند زیادی در تابلوی معاملات وجود دارد که به شما کمک می کند تصمیم بگیرید که آیا بخرید یا بفروشید. به نظر شما نسبت قدرت خریدار/فروشنده کاربرد دیگری غیر از مواردی که ذکر کردیم دارد؟ نظرات و تجربیات خود را در این زمینه با ما در میان بگذارید.

امتیاز شما برای این محتوا

اینجاست که اهمیت مفهومی به نام قدرت خرید مشخص می شود. نسبت قدرت خریدار و فروشنده در بازار تعیین می کند که خریداران یا فروشندگان دست بالا را در بازار دارند. بسیاری از کسانی که استراتژی معاملاتی کوتاه مدت را انتخاب می کنند می توانند از این نسبت برای نظارت بر وضعیت دارایی کوتاه مدت استفاده کنند.

در مجموع 4775 معامله گر حقیقی در یک روز معاملاتی 470 میلیون سهم شستا را فروختند. تقسیم تعداد سهام بر تعداد فروشندگان، میانگین قدرت فروش یک روز معاملاتی را نشان می دهد. در اینجا، سرانه فروش واقعی در شستا 98429 است.به زبان ساده هر کد واقعی به طور متوسط ​​98429 سهم فروخته است.

دوباره به تصویر بالا توجه کنید. در این تصویر تعداد اقدامات حقیقی و حقوقی خریدار و فروشنده به تفکیک ذکر شده است. همانطور که مشاهده می کنید سهم املاک در خرید 1.58 درصد و در فروش 73.3 درصد است. برای محاسبه رابطه بین قدرت خریدار و فروشنده، حقوق معمولاً در نظر گرفته نمی شود. اگرچه وکلا به عنوان بازیگران مهم سهام نقش ویژه ای در خرید و فروش دارند، اما معاملات آنها عموماً اهدافی غیر از سود دارد. به همین دلیل، ما فقط بر روی خریداران و فروشندگان قانونی برای محاسبه تمرکز می کنیم.

حجم معاملات بازار عاملی تعیین کننده در تصمیم گیری در زمینه خرید و فروش است. به عنوان مثال، سطح بالای حجم معاملات یک دارایی نشان دهنده نقدشوندگی بالای آن است. البته ماجرا به همین جا ختم نمی شود. حجم معاملات ممکن است مفهوم مهمی باشد، اما مطمئناً کامل نیست. شما به حجم خرد معاملات خریداران و فروشندگان در بازار نیاز دارید. به عبارت دیگر، باید بدانید که هر خریدار به طور متوسط ​​چند سهم می خرد. همچنین، باید بدانید که هر فروشنده به طور متوسط ​​چند سهم می فروشد.

در سمت چپ بالای این تصویر، اطلاعات مربوط به حجم خرید و فروش واقعی و قانونی و همچنین تعداد خریداران و فروشندگان واقعی و قانونی را در پایان یک روز معاملاتی مشاهده می کنید. آنها از این اطلاعات برای محاسبه نسبت قدرت خریدار به قدرت فروشنده در بازار سهام استفاده می کنند.

نحوه محاسبه نسبت قدرت خریدار و فروشنده در بورس

از این گذشته، معمولاً زمانی که دارایی به محدوده حمایت و مقاومت در نمودار می رسد، حجم معاملات آن افزایش می یابد. نسبت بین قدرت خریدار و فروشنده در مناطق حمایتی و مقاومتی یک معیار مهم در نظر گرفته می شود. این نسبت احتمال شکستن حمایت و مقاومت در خط روند نمودار قیمت را تعیین می کند.

رابطه بین قدرت خریدار و قدرت فروشنده در بازار سهام

مفهوم نسبت پیشنهاد به درخواست در سایر بازارهای مالی مانند فارکس نیز استفاده می شود. معمولا شکل و شمایل این سوژه با بورس کمی متفاوت است. در فارکس از نشانگر قدرت خریدار و فروشنده استفاده می کنند. این شاخص به نسبت درصد معروف است. شما می توانید به راحتی از طریق نرم افزار متاتریدر این اندیکاتور را بر روی نمودار قیمت جفت ارز معاملاتی فعال کنید. این نشانگر درصد خریداران و فروشندگان را در زمان واقعی نشان می دهد.

آخرین کلمه

میانگین امتیازات:
0/5

تابلوی معاملات بازارهای مالی حاوی اطلاعات ارزشمندی است که نباید به سادگی از آنها چشم پوشی کرد. به عنوان مثال می توان به نمودار عمق بازار و همچنین نسبت قدرت خریدار و فروشنده به عنوان دو ابزار کاربردی اشاره کرد که از طریق دفترچه سفارش و تاریخچه معاملات یک دارایی در بازار به دست می آیند. در مقاله ای جداگانه به نمودار عمق بازار پرداختیم. در این مقاله به رابطه بین قدرت خریدار و قدرت فروشنده می پردازیم. اگر کنجکاو هستید که در مورد کاربرد این مفهوم و نحوه محاسبه آن در بورس و فارکس بیشتر بدانید، تا انتها با ما همراه باشید.

بکارگیری نسبت توان پیشنهادی به درخواست

ابتدا به مفهوم نسبت پیشنهاد به تقاضا در بازار سهام می پردازیم. برای ارائه توضیحی ساده و روان از مثالی در این قسمت استفاده می کنیم. سایت TSETMC یکی از ابزارهای کاربردی در دسترس فعالان بازار سرمایه است. اطلاعات مختلف در مورد اقدامات مختلف در این سایت گنجانده شده است. هر سهم این سایت دارای یک صفحه اختصاصی است که اطلاعات روزانه از وضعیت خرید، فروش، روند قیمت و … را ارائه می دهد. در تصویر زیر صفحه اختصاصی Shasta Sharing را در وب سایت TSETMC مشاهده می کنید.

قدرت خریدار بر فروشنده در بورس ایران

تعداد امتیاز:

0


منبع: https://clinicsarmayeh.com/buyer-and-seller-power/